Steeds zichtbaarder

05-01-2021
Steeds zichtbaarder

BerryAlloc heeft het jaar 2020 afgesloten met drie nieuwe brand corners bij zijn Nederlandse partners Vloerenwinkel.nl (Hoogvliet), Alfa Vloeren (Hazerswoude-Rijndijk) en De Smaak Van (Hedel). Deze ondernemingen bieden de volledige BerryAlloc collectie aan: laminaat, high pressure floors, vinylplanken en -tegels en parket.
Steeds zichtbaarder
En het stopt niet bij de huidige brand corners, momenteel wordt er ook een vierde ruimte gerealiseerd bij LaminaatXXL in hun nieuwe pand in Schelluinen. De afgelopen jaren is LaminaatXXL enorm gegroeid waardoor het huidige pand te klein is geworden. Totdat de bouw in Schelluinen is afgerond is de onderneming tijdelijk gehuisvest in het Piazza Center in Gorinchem.
Tevredenheid
De Smaak Van is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige vloeren, gordijnen en raambekleding. “Naast houten vloeren verkopen we momenteel vooral veel PVC,” aldus eigenaar Johnny Coutinho. “Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe brand corner.”
Vloerenwinkel.nl is een familiebedrijf dat is ontstaan in de jaren dertig van de vorige eeuw. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. De onderneming levert A-kwaliteit producten en heeft een groot aantal vloeren op voorraad. Alfavloeren is gespecialiseerd in laminaat, parket, pvc vloeren en ‘alles wat daar bij hoort’ zoals ondervloeren, plinten, profielen en onderhoudsmiddelen.
Landelijke dekking
“Wij zijn heel blij met de samenwerking met deze belangrijke partners”, vertelt Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland van BerryAlloc. “Via deze partnership en de installatie van onze brand corners kan de consument ons uitgebreide gamma vloeren ontdekken. Bovendien bouwen we zo ook verder aan de zichtbaarheid en merkbeleving van BerryAlloc.” Volgens Brok streeft BerryAlloc naar minstens twee brand stores per provincie, om zo naar een volledige dekking te groeien in Nederland.

Steeds zichtbaarder
Steeds zichtbaarder