Sterker en stabieler oppervlak

02-06-2016
Sterker en stabieler oppervlak

Sterker en stabieler oppervlak

F.Ball and Co. Ltd., de Britse fabrikant van vloerlijmen en vloervoorbereidende producten, lanceert Stopgap SRS versterkend impregneersysteem.

Stopgap SRS stabiliseert en versterkt zwakke zand/cement- en calciumsulfaat dekvloeren; een snelle, eenvoudige en kostenbesparende oplossing. Stopgap SRS penetreert probleemloos in zwakke en broze dekvloeren, vult gaten en scheuren en verbindt losse deeltjes. Hierdoor wordt een sterker, stabieler oppervlak verkregen. In de meeste gevallen is het met dit product niet meer nodig om een volledige dekvloer te verwijderen en te vervangen, wat een kostbare en tijdrovende aangelegenheid is.

Stopgap SRS is sneluithardend; dekvloeren zijn binnen één nacht al hersteld. Voor vloervakmensen betekent dit dat het onderbreken van het vloerinstallatie proces, veroorzaakt door een zeer zwakke dekvloer, tot een minimum beperkt blijft. Uiterst welkom wanneer binnen krappe deadlines gewerkt wordt.

F.Ball’s Marketing Manager, Richard Harris, over de introductie van Stopgap SRS: “We zijn erg enthousiast over dit nieuwe product. Het is veel werk om een zwakke, slecht geïnstalleerde dekvloer te moeten verwijderen. Dat kan vloervakmensen, stoffeerders en parketteurs veel tijd kosten. Stopgap SRS biedt een snelle en betrouwbare oplossing voor een veelvoorkomend probleem.”

Stopgap SRS is een oplosmiddelvrij, versterkend impregneersysteem voor poreuze dekvloeren. Het heeft een lage viscositeit, bestaat uit twee componenten en is geschikt voor gebruik op zand/cement- èn calciumsulfaat dekvloeren, ook als deze vloerverwarmingsbuizen bevatten. SRS kan bovendien op dekvloeren met een hoog gehalte aan bouw- en restvocht of waar een effectief vochtscherm ontbreekt. Stopgap SRS is verkrijgbaar in verpakkingen van 5kg en 10kg.