Tajima en Tarkett bij Your Floor

25-05-2018
Tajima en Tarkett bij Your Floor

Tajima en Tarkett bij Your Floor
Sinds 1 mei is Your Floor officieel de partner van Tajima pvc voor de Nederlandse markt. Tajima kwam ongeveer dertig jaar geleden al op de Nederlandse markt, in eerste instantie als projectmerk maar vanaf nu dus ook voor de particuliere markt.

De series waar Your Floor mee gaat beginnen zijn: Ambiente XL en de Contract-SL Ambiente XL zijn 3mm dikke pvc dryback stroken die zowel in plank (1505 x 235 mm) als tegel (914,4 x 457,2) design te verkrijgen zijn. Contract-SL is een loose lay product van 5mm en vereist geen permanente lijm. Het product kan over bestaande harde vloeren geïnstalleerd worden omdat de Contract-SL verstevigd is met een glasvezellaag. En met een 0,7 mm slijtlaag en een totale dikte van 5 mm, dus geschikt voor intensief gebruik

Daarnaast gaat Your Floor exclusief voor Tarkett de Ultimate Rigid PVC verdelen. Deze Rigid met een gewicht van ruim 11 kg per m2 is een extreem sterke vloer met een composietkern en te verkrijgen in twee versies: 0.55 en 0.70. Introductie vanaf vanaf 1 juni bij geselecteerde dealers.