Tarkett: inspireren tot creativiteit

19-10-2016
Tarkett: inspireren tot creativiteit

Tarkett: inspireren tot creativiteit


RIJSWIJK- Tarkett heeft nieuwe LVT collecties gelanceerd in de serie iD Inspiration. Kleur speelt een belangrijke rol in deze serie, zoals bij het afgebeelde Metal Frame: pastelkleuren met een metallic effect. De fabrikant wil inspireren tot creativiteit.

Metal Frame is bij uitstek geschikt voor project toepassingen, aldus de fabrikant. Tarkett legt de nadruk op drie uitvoeringen binnen iD Inspiration: de 55-70, de Click en de 40. De iD Inspiration 55-70 biedt vele mogelijkheden op het gebied van vorm, design, oppervlaktestructuur en afschuining. Er komen nu vier nieuwe formaten bij, plus speciale strips voor visuele effecten. Inspiration Click wordt gecombineerd met de akoestische ondervloer Tarkomfort, wat volgens Tarkett een vermindering van contactgeluid van 19dB oplevert. Maar is dat een Delta L Lin waarde, vraag ik mij wijsneuzerig af...

Inspiration 40 heeft 34 kleuren en patronen, waaronder hout en beton. Zeer geschikt voor druk belopen ruimten, zo stelt Tarkett. Voor alle iD Inspiration vloerdelen geldt dat ze een geringe VOS uitstoot hebben, dat ze ftalaatvrij zijn, dat ze voorzien zijn van een wettelijk beschermde Topclean XP PUR coating die de vloer slijtvast maakt en vriendelijk in onderhoud. De vloeren worden in Europa gemaakt en zijn volledig recyclebaar.

Tarkett: inspireren tot creativiteit