Tarkett sponsort Thialf

Tarkett sponsort Thialf | Parketblad

HEERENVEEN- Thialf heeft voor de inrichting van haar nieuwe topstadion de handen ineen geslagen met vloerexpert Tarkett.

Het voor professionele wedstrijden meest gebruikte ijsstadion in Nederland wil in de toekomst gelden als het onbetwiste schaatscentrum van de wereld. Daar heb je innovatieve partners voor nodig. Daarom plaatsten Thialfdirecteur Eelco Derks en Ivo Schintz, Vice President Central Europe EMEA divisie bij Tarkett, dit weekend hun handtekening onder een driejarige overeenkomst. Hiermee wordt Tarkett naast sponsor ook exclusief leverancier van Thialf. Tarkett, een wereldwijde leider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloeren, indoor en outdoor sportvloeren en tapijt, levert alle vloeroplossingen met de meest inspirerende kleuren, designs en structuren voor het nieuwe stadion.

Tot de opening van het vernieuwde Thialf medio 2016 wordt hard gewerkt aan het creëren van de beste laagland wedstrijdbaan, een hypermoderne topsporttrainingshal en state-of-the-art voorzieningen voor sporters, publiek, bedrijven en media. Het interieurontwerp voor Thialf kenmerkt zich door een moderne, tijdloze en natuurlijke vormgeving. De vormgeving en materiaal- en kleurtoepassing zijn hierop gebaseerd en moeten kwalitatief van een goed niveau zijn. De representatieve vloeren dienen hier naadloos op aan te sluiten. Het zeer ruime assortiment dat Tarkett biedt in kleur, materiaal en soorten vloeroplossingen zorgt er mede voor dat deze unieke designbeleving binnen Thialf tot stand komt. Vanuit de ambitie een internationaal icoon op het gebied van duurzaamheid neer te zetten wordt het bovendien een duurzaam gebouw. Tarkett draagt als leverancier bij aan het realiseren van deze doelstellingen. De vloeren van Tarkett bevorderen veilige en gezonde omgevingen waar mensen kunnen werken, leren, recreëren, genezen en sporten en dragen bij aan een betere binnenlucht kwaliteit.

Thialf directeur Eelco Derks is enthousiast over de samenwerking: “Tarkett is als echte duurzaamheidexpert een erg waardevolle partner in de realisatie van dit innovatieve gebouw. Bovendien delen we dezelfde intrinsieke waarden en eenzelfde ambitie; de beste ervaring creëren voor zowel topsporters als bezoekers.” Ivo Schintz, Vice President Central Europe EMEA divisie bij Tarkett, vult aan: “We zijn ontzettend trots dat we een bijdrage mogen leveren aan het nieuwe Thialf, een Nederlands symbool met een sterke internationale positie. Voor ons is het bovendien een manier om onze kracht te symboliseren. Tarkett laat met Thialf zien dat we met de overname van Desso eind 2014, nu alle mogelijke vloeren, indoor en outdoor sportvloeren en tapijten kunnen aanbieden, als veilige en inspirerende basis voor topprestaties.” De personen op de foto zijn, van links naar rechts: Ivo Schintz – Vice President Sales Central Europe EMEA Tarkett, Cees Roozemond – Voorzitter RcV Thialf en Eelco Derks, Directeur Thialf.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen