Tarkett werkt samen met Mondial Movers

Tarkett werkt samen met Mondial Movers | Parketblad


OOSTERHOUT - Mondial Movers heeft Tarkett als vloerenpartner betrokken bij haar dertiendagenregeling. Dit is een landelijk samenwerkingsverband tussen leveranciers en zorgverleners, die het mogelijk maakt binnen dertien dagen een zorgappartement op te knappen en weer aan een nieuwe bewoner aan te bieden.

 

De zorgverhuizer van Nederland haalt binnen zeven dagen een appartement leeg. Vervolgens maakt Mondial Movers samen met de nieuwe bewoner(s) aan de hand van verschillende stijlen een keuze uit de raam-, wand- en vloerbekleding. Hierbij zorgt Tarkett (www.tarkett.com) voor de vloerbedekking. Naast de verhuizing wordt de ondergrond hersteld, schilderwerk verzorgd, de vloerbedekking gelegd en wand- en raamdecoratie aangebracht. Uiteindelijk is het appartement binnen dertien kalenderdagen volledig beschikbaar voor de nieuwe bewoner.

Vanwaar deze samenwerking, vragen wij Wilco de Ruiter, sales manager Healthcare bij Tarkett Holding GmbH. “Door de moeilijkere marktomstandigheden zijn wij continu bezig met innoveren. Zowel in ons productieproces als in het benaderen van de markt. Wij zijn graag betrokken bij het programma van Mondial Movers omdat dit een conceptmatig sterk samenwerkingsverband betreft met betrouwbare partners. Wij geloven in het concept en hebben het juiste productaanbod om de tevredenheid van de klant te waarborgen.”
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen