Terugblik Intercombi en Lamett

27-09-2018
Terugblik Intercombi en Lamett

Terugblik Intercombi en Lamett
De InCoDa is goed verlopen, aldus Intercombi en Lamett. “De vele bezoekers waren erg complimenteus over de fraaie stand die de vloerencombinatie Intercombi/Lamett voor de afgelopen editie heeft bedacht.”

Producten zijn goed tot hun recht gekomen en vooral de interactieve app waarmee de detaillist zijn klant extra kan voorzien van sfeerbeelden is als bijkomend verkoopgereedschap goed ontvangen. De nieuwe houtcollectie met haar invisible look en fraaie uitstraling is een van de meest verkochte presentaties geworden.

“De eigen productie van deze houten vloeren laat ook toe onbehandeld te leveren, wat vooral parketteurs weer erg interessant vinden zodat zelf de kleurbepaling kan worden gekozen door de consument.” Ook de nieuwe tegeldecors van ParquetVinyl in de afmeting 60 x 60 cm en 60 x 30 cm hebben de klanten van Intercombi/Lamett positief verrast. “Ook de mogelijkheid tot het plaatsen en uittesten van de vloerdelen heeft menig klant extra gemotiveerd nog meer aandacht te besteden aan de producten in de showroom. Lamett heeft hiermee een duidelijk statement gemaakt,” aldus het persbericht.