Tevreden over samenwerking

13-09-2022
Tevreden over samenwerking

Nicolas Cnudde van COREtec® is heel tevreden over de samenwerking met de Nederlandse distributeurs op de InCoDa beurs. Zowel op de stand van Headlam als op de stand van INTR was een uitgebreide en educatieve presentatie van de diverse COREtec Collecties met als kers op de taart in avant-premiëre natuurlijk de nieuwe COREtec XL End lange planken.

Tevreden over samenwerking

Wat voegt deze XL-END-collectie nog toe? De planken zijn maar liefst 2,1 meter lang. en 1,5 cm dik. De extra dikke kern geeft premium-ondersteuning aan de lange planken. Ook bovenop krijg je luxe-bescherming: de slijtlaag van 0,8 mm is nog 60% dikker dan bij de andere CORtec-collecties. Dat zet jouw vloer in de champions league van duurzaamheid.

Tevreden over samenwerking

‘Luxe, dat is óók tijd en gemoedsrust’, zegt Thibault Lanchon, Quality Manager bij COREtec Floors. ‘Tijd om te genieten in plaats van slaaf te zijn van je vloer.’

Tevreden over samenwerking

En gemoedsrust omdat je vloer tegen een stootje kan. Een sterke vloer mét de warme look van hout, zonder de nadelen ervan? Dat is exact de combi waarom klanten kiezen voor COREtec Floors.

Op naar de volgende beurs Architect@work in Rotterdam en de VT Wonen & Designbeurs in de nieuwe locatie in Vijfhuizen.