TFD wint businesstitel

11-03-2016
TFD wint businesstitel

TFD wint businesstitel

ROTTERDAM- TFD Floortile is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de pvc-vloeren branche.

Zij heeft zich volgens de Nominatie commissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. "TFD Floortile weet haar enorme kennis van pvc-vloeren uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klant tevredenheid. Een van de beste bedrijven op haar gebied."

"Prachtige natuurlijke dessins variërend van hout tot marmer en mozaïekmotieven. TFD Floortile (officiële naam: Toonen Flooring Design BV) biedt een breed assortiment aan pvc-vloeren voor projecten en woningen die aan de hoogste eisen voldoen. Zij heeft zeer diverse productlijnen ontwikkeld, allemaal voorzien van een PU-coating voor extra slijtvastheid. De onderneming onderscheidt zich daarnaast door een zeer grote expertise op het gebied van het leggen van de vloeren en door een heel milieubewust gebruik van Virgin-pvc, dat recyclebaar is tot vele nieuwe producten. TFD levert nooit rechtstreeks aan de eindgebruiker, altijd aan de professionele vakhandel. Wel levert zij advies aan eindgebruikers en bijvoorbeeld architecten en projectontwikkelaars. Haar belangrijkste marktpartijen zijn woning- en projectinrichters, hotelketens, architecten,  projectontwikkelaars en de betere retailzaken", aldus het lovende rapport.

De Nominatiecommissie van het Instituut ziet in TFD Floortile een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. "Innovatie is het sleutelwoord bij TFD Floortile, want zij is continu doende haar producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Goede voorbeelden van haar innovatievermogen zijn de magnetische vloer, die snel en zonder lijm te leggen is en ook weer simpel verwijderd kan worden, en de zeer exclusieve high-end wanddecoratie toepassing uit gerecyclede pvc-vloeren, Mozenzi, die eindeloos met behoud van alle eigenschappen te recyclen is."

Media jaren tachtig vorige eeuw gestart als stoffeerderij, heeft de onderneming zich ontwikkeld tot TFD Floortile BV. In de jaren negentig kwam de focus volledig op bijzondere pvc-vloeren te liggen. In binnen- en buitenland wordt de onderneming geroemd om haar materiaalkennis en legtechniek, maar ook om haar bijna ongeëvenaarde creativiteit in de verwerking van pvc tot de mooiste en duurzaamste vloeren. "Het succes van de onderneming is opgebouwd vanuit de gedrevenheid alleen de allerbeste kwaliteit te willen leveren. De combinatie van specialistische leverancier met de enorme vakkennis opgedaan en ontwikkeld tijdens de stoffeerdersperiode, maakt TFD voor alle partijen een betrouwbare deskundige partner waar men graag mee werkt", stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatie commissie.

TFD is het succesverhaal van een echtpaar dat dertig jaar geleden in een schuurtje is begonnen. Nu staat er een onderneming die in vele landen haar exclusieve producten levert – producten die gebruikt worden in de meest veeleisende omgevingen en bij de meest veeleisende gebruikers. Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar draait het om. Plus altijd klaarstaan en elke uitdaging oplossen. "Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van TFD Floortile een absolute topper in haar wereld!", oordeelt de Nominatie commissie.