Tien-jarige mijlpaal

12-07-2022
Tien-jarige mijlpaal

F. Ball en interieurgroothandel Headlam BV, van de Headlam Group PLC, vieren hun tien-jarig partnership. Het assortiment van F. Ball, toonaangevende fabrikant van egalines en vloerlijmen in het Verenigd Koningkrijk, is hiermee ook voor stoffeerders en vloerenleggers in Nederland algemeen verkrijgbaar geworden.

Tien-jarige mijlpaal

De eerste bestelling van vloervoorbereidingsproducten en lijmen werd door Headlam BV als distributeur van F. Ball in juli 2012 in ontvangst genomen. Sindsdien heeft de Britse fabrikant zich aanzienlijk uitgebreid op de Nederlandse markt.

Om het decennium te markeren bezocht het team van F. Ball, waaronder export manager Jonathan Goold uit Engeland, het hoofdkantoor van Headlam in Zutphen.

Jonathan Goold over deze bijzondere mijlpaal: ‘Het succes van de partnership met Headlam in de afgelopen tien jaar is een mooie reden om gezamelijk te vieren. Het is een integraal onderdeel geweest van de groei van F. Ball in Nederland, waarbij eerste klas producten hand in hand gaan met een uitgebreide ondersteuning aan zowel groothandels als klanten. We zien uit naar het voortzetten van onze relatie en bevestigen opnieuw onze commitment aan alle vloerenexperts in Nederland.’