Trendlezing van INretail en PPC

Algemeen 27-03
Trendlezing van INretail en PPC

Op maandag 8 april 2024 vindt de presentatie van de woontrends voor 2025 plaats. Deze inspirerende bijeenkomst wordt georganiseerd door brancheorganisatie INretail in samenwerking met PPC (Plinten & Profielen Centrale) en vindt plaats in Wijk bij Duurstede.

Trendlezing van INretail en PPC

Samen met trendwatcher Aafje Nijman is een diepgaande analyse gemaakt van de tijdgeest voor 2025, onder de noemer 'Tilting Perspectives'. Dit onderzoek geeft nieuwe inzichten in de behoeften van consumenten en werpt licht op de toekomstige veranderingen in materialen, kleurgebruik en het belang van organische vormen in ons interieur.

Trendlezing van INretail en PPC

Na de lezing ontvangen de bezoekers de allerlaatste INretail Trendwaaier, een onmisbare bron van inspiratie die je mee naar huis neemt. De ochtend wordt afgerond  met een smakelijke lunch, waarbij je de kans krijgt om ideeën uit te wisselen en te netwerken met gelijkgestemden en de medewerkers van PPC en INretail. Laat deze unieke gelegenheid om jezelf en je business te inspireren niet aan je voorbijgaan!

Loop voorop in de wereld van interieurtrends

Kom op 8 april 2024 naar de Weegmaat 3 in Wijk bij Duurstede. Vanaf 9:30 uur zijn de deuren geopend en om 10:00 uur gaan we van start. Rond 12:00 uur is het ten einde en sluiten we af met een heerlijke lunch.

Mis deze unieke kans niet om voorop te lopen in de wereld van interieurtrends. Meld je hier en laat je inspireren door de toekomst van wonen!