Twee nieuwe leden voor Meester der Parketteurs

01-12-2014
Twee nieuwe leden voor Meester der Parketteurs

Twee nieuwe leden voor Meester der Parketteurs


DUSSEN / SCHIEDAM – Pela Parket en Pruysen Parket zijn 22 november beëdigd als leden van Meester der Parketteurs. Dit samenwerkingsverband omschrijft zichzelf als “een groep van vrienden, die allemaal op hun eigen manier werken en elkaar ondersteunen”. Dit doen de leden vooral via social media.

Op de foto boven v.l.n.r. Leo van Houwelingen, Gerard Pruysen en Theo Sterk, de eigenaren van Pruysen Parket in Dussen. “Deze nieuwe groep is echt ambachtelijk met het parket bezig. Heel leuk om samen met collega’s over ons vak te kunnen spreken!”, vertelt Gerard. “Vanmorgen meldde een lid via Facebook dat hij problemen had met het aanbrengen van een olie. Daar doken gelijk vijf collega’s op en het probleem was een half uur later opgelost. Dat is onze grote kracht: met elkaar een vuist maken! Want de leden van Meester der Parketteurs beschouwen elkaar niet als concurrenten maar juist als collega’s waar zij kennis mee kunnen uitwisselen.”

 

Erik Lansbergen werkt al sinds 1987 in het parket. De laatste 17 jaar met zijn eigen bedrijf Pela Parket te Schiedam. In Parketblad 12-2014 van 19 december leggen Pieter van Es en Frans Deley van de Meester de Parketteurs uit waar dit samenwerkingsverband voor staat. Nog geen abonnee? Abonneer je dan nu op hét vakblad voor de parketbranche in de Benelux. Je profiteert dan van de flinke korting voor het eerste jaar. Of vraag onder Abonneren & Lezersservice een gratis proefnummer aan!

 

Twee nieuwe leden voor Meester der Parketteurs