Uipkes ook in Naarden

27-09-2018
Uipkes ook in Naarden

Uipkes ook in Naarden


Op dinsdag 2 oktober opent Uipkes Houten Vloeren de deuren van de nieuwe showroom in Het Arsenaal te Naarden-Vesting. Dit is derde showroom van Uipkes, naast vestigingen in Alphen aan den Rijn en Amsterdam.

In de showroom in Naarden kunnen bezoekers voorbeelden bekijken van handgemaakte houten vloeren in diverse plankbreedtes, kleuren en bijzondere legpatronen, zoals visgraat- en Hongaarse punt vloeren. Ook kunnen ze in de showroom terecht voor vragen en advies, bijvoorbeeld over het toepassen van een houten vloer op vloerverwarming. Zo krijgen bezoekers een goede indruk van de mogelijkheden om hun woning of kantoor in te richten.

“Het is een prachtig pand met woonwinkels en design labs die goed aansluiten bij de werkwijze en visie van Uipkes Houten Vloeren,” vertelt eigenaar Martin Uipkes. “We zien goede mogelijkheden tot samenwerking met andere interieur en lifestyle specialisten in Het Arsenaal tijdens projecten voor de volledige inrichting van woon- en werkruimtes. Wij denken graag mee met opdrachtgevers en architecten om tot het beste resultaat te komen. Het vakmanschap van onze medewerkers en onze ervaring op het gebied van projectmanagement komen hierbij goed van pas.”

In de showroom te Naarden-Vesting kunnen bezoekers een goede indruk krijgen van de handgemaakte houten vloeren en vind men diverse voorbeelden van legpatronen, kleuren en houtsoorten. Voor inspiratie en advies kunt u langskomen in de showroom op onderstaand adres.


Uipkes Houten Vloeren Naarden Vesting
Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden-Vesting
(Tijdelijk) Tel: 0172-477355
Email: [email protected]

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur