Uitbreiding bij Your Floor Nederland

28-10-2015
Uitbreiding bij Your Floor Nederland

Uitbreiding bij Your Floor Nederland

OSS- Het merk Your Floor® geniet steeds meer belangstelling en wordt meer en meer gespot door bekende sites zoals b.v. wendyonline.nl en margriet.nl. Mede daardoor is het salesteam van de Osse groothandel Your Floor Nederland verder uitgebreid.

Marco van der Zee bedient voortaan alle relaties boven de rivieren. Marco is een specialist in afwerkingsproducten en pvc vloeren. Frank Husson  is actief in Zuid-Nederland voor de doelgroepen Projectinrichters en Interieurbouwers. Daarnaast richt Frank zich voor de provincie Zeeland ook op de Woninginrichters en Parketspeciaalzaken

Daarnaast zijn er vergaande plannen om via een Belgische partner Your Floor® ook in deze markt te introduceren. Tenslotte heeft op de binnendienst ook een uitbreiding plaatsgevonden met Nick en Anita.

Maar ook op productgebied is er nieuws: Saicos Coating Systems is toegevoegd aan het programma van afwerkings- en onderhoudsproducten. Dit kwaliteitsmerk uit Duitsland is complementair aan de producten van Ciranova, het merk waar de groothandel al jaren verdeler van is. En naast Frencken lijmen worden voortaan ook lijmen van Ankerweld verdeeld. In november staat voor het laatst genoemde product een spectaculaire introductie actie op de agenda.

Begin volgend jaar staan er ook enkele introducties van nieuwe producten op het programma  waardoor Your Floor Nederland steeds meer een totaal partner aan het worden is met een selectief distributiebeleid waardoor een detaillist zich kan onderscheiden, zo meldt men vanuit Oss.