Uitbreiding pand Estillon in Uden

Uitbreiding pand Estillon in Uden | Parketblad
Uitbreiding pand Estillon in Uden | Parketblad


UDEN- Het is pas 4 jaar geleden dat Estillon haar nieuwe pand aan de Linie 25 te Uden in gebruik heeft genomen. De firma is echter nu al uit zijn jasje gegroeid en breidt uit.

Estillon heeft naar eigen zeggen een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, door de sterke groei in de afname van de systeemvloeren: " Hierdoor kan een uitbreiding niet uitblijven. Met een nieuwe productielijn voor deze systeemvloeren (Floorfixx regular, Smartfloor en Finifloor), in combinatie met een eigen zaagmachine, voert Estillon het productieproces in eigen huis uit. Hierdoor is Estillon in staat om flexibel te leveren en de productkwaliteit te garanderen."

Estillon breidt verder uit met een extra magazijn voor de halffabricaten en verpakkingsmaterialen, om voldoende ruimte te hebben voor haar voorraad. In het centrale magazijn heeft Estillon voldoende voorraad om aan de vraag van klanten te voldoen, zo stelt men in Uden. VALERES Industriebouw B.V. uit Best verzorgde de aanvraag omgevingsvergunning en verzorgt ook de gehele realisatie. De planning is dat de uitbreiding eind november gerealiseerd is. Impressie beelden zijn van VALERES.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen