Uitgebreide collectie met nieuwe kleuren

Vloeren & Wanden 03-05
Uitgebreide collectie met nieuwe kleuren

Tarkett introduceert uitgebreide collectie met nieuwe kleuren en dessins voor heterogene vinylvloeren en wanden die naadloos samenkomen.

Uitgebreide collectie met nieuwe kleuren

Ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, zijn deze collecties specifiek bedoeld voor architecten en ontwerpers die streven naar eigentijdse en duurzame interieurs voor veeleisende omgevingen zoals zorginstellingen, woonzorgcentra en onderwijsfaciliteiten.

Uitgebreide collectie met nieuwe kleuren

De nieuwe collecties van Tarkett presenteren een selectie van realistische hout-, beton-, marmer- en terrazzodesigns, allemaal vervaardigd uit vinyl. Met diverse kleurtinten en grafische elementen kunnen architecten hun creativiteit de vrije loop laten en ruimtes creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Binnen deze vernieuwde collecties introduceert Tarkett ook nieuwe ontwerpen, waaronder een vijftal designs in XXL-formaat, wat zich goed leent voor grootschalige ruimtes. Het XXL-formaat vertegenwoordigt 6 meter aan materiaal zonder enige herhaling in het design, waardoor natuurlijke patronen zoals marmer op een perfecte wijze worden gereproduceerd.

Uitgebreide collectie met nieuwe kleuren

Collectie speciaal voor drukbezochte instellingen

Deze nieuwe vinylserie van Tarkett is specifiek ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van drukbezochte zorginstellingen, woonzorgcentra en onderwijsgebouwen. Met eigenschappen zoals geluidsreductie tot 19 dB, Tektanium® toplaag voor verbeterde kras- en vlekbestendigheid, standaard antislip eigenschappen (R10) en lage VOC-emissie, garandeert Tarkett een omgeving die gericht is op het welzijn en de concentratie van gebruikers.