Uitgeverij Lakerveld: uitstel van betaling, doorstart in voorbereiding

05-10-2017
RIJSWIJK – Bij de rechtbank van Den Haag is eerder deze week uitstel van betaling aangevraagd voor Uitgeverij Lakerveld.

Het bedrijf geeft, onder andere, vakbladen uit voor de industriële sector, de beauty branche en het woonsegment. Door een overname in de industriële sector en de daarbij behorende financiële verplichtingen van een aantal jaren geleden is het bedrijf als geheel in gevaarlijk vaarwater beland. De doorstart van Uitgeverij Lakerveld is op dit moment volop in voorbereiding. De titels in het woonsegment nemen in naamsbekendheid, bereik en aantal lezers nog altijd een koppositie in binnen de bestaande media.

De titels Meubel, Slapen, Home & Living, Horeca & Interieur, Parketblad en Vakblad voor de Woninginrichting zullen de komende tijd op reguliere basis blijven verschijnen. De redactionele en commerciële medewerkers van deze titels blijven actief in de verschillende markten van deze titels. Het streven is en blijft om de lezers en de adverteerders te bedienen met vakgerichte informatie, inzichten en opinies via print en online.