UNILIN slaat EASYLOX aan de haak

#interieurbouw 29-01-2020
UNILIN slaat EASYLOX aan de haak

UNILIN gaat de licenties van de EASYLOX technologie van Bart Beugt verkopen aan parketfabrikanten wereldwijd. Dit betekent dat ook andere visgraat producenten in binnen- en buitenland aan de slag kunnen met de EASYLOX technologie.
UNILIN slaat EASYLOX aan de haak
Bart Beugt is gespecialiseerd in het maken van visgraat vloeren en heeft door zijn oplossingsgerichte blik EASYLOX kunnen ontwikkelen. Een Europees gepatenteerd visgraatparket zonder linker of rechter delen. Elke plank heeft dezelfde profilering, zonder losse onderdelen. Dankzij EASYLOX is er op de werkvloer geen verwarring meer tussen linker- en rechter delen en zijn er geen vermaakkosten meer.

Trots
Klanten van Bart Beugt zijn lovend over het systeem. De samenwerking tussen UNIZIP, de technologie van UNILIN, komt dan ook niet uit de lucht vallen.
“Met EASYLOX kan UNIZIP zich nog beter profileren op de markt voor mes en groef”, stelt Bart Beugt-eigenaar Bart Oerlemans. “We hebben de samenwerking gepresenteerd op DOMOTEX in Hannover (Duitsland) en de reacties op EASYLOX waren zeer positief.
Ik werd op de beurs bijvoorbeeld aangesproken door een Italiaanse vloerenproducent die zeer bekend was met EASYLOX. We krijgen ook steeds vaker het verzoek van parketzaken en zzp-ers zelf of ze dealer mogen worden van EASYLOX. EASYLOX is echt een merk aan het worden.”

Circulaire visie
De EASYLOX-technologie zal geïntegreerd worden in de circulaire visie van Bart Beugt. Momenteel ontwikkelt Bart Beugt een circulaire vloer die een volwaardig alternatief moet worden voor de pvc-vloer. Inmiddels is kunststof voor de ondernemer een taboe en vindt hij circulair ondernemen de oplossing voor de toekomst.

UNILIN slaat EASYLOX aan de haak