Unipro bekroond met FD Gazellen Award

28-10-2015
Unipro bekroond met FD Gazellen Award

Unipro bekroond met FD Gazellen Award

HAAKSBERGEN- Unipro heeft een FD Gazellen Award gewonnen, een erkenning voor het gezond snel groeien van de Twentse onderneming.Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de de snelste gezonde groeiers in Nederland. De FD Gazellen Awards, die voor de 12e keer worden uitgereikt, staan dit jaar in het teken van ondernemershelden. Vloerenspecialist Unipro mag deze award op 17 november in Apeldoorn in ontvangst nemen.

Frank ter Beke, directeur Unipro: "Met een team van ruim 100 medewerkers hebben wij in een krimpende markt de afgelopen jaren een omzetverdubbeling weten te realiseren. Onze medewerkers, de relatie met onze afnemers, onze innovatieve productiemethodes, maar ook het lef om bijvoorbeeld anticyclisch te investeren is, naar onze mening, de basis van onze groei. Hierdoor is Unipro uitgegroeid tot wat het nu is, een internationaal opererende organisatie. Gerben Bouwmeester, directeur Unipro: "Wij zijn trots om een FD Gazelle te mogen zijn, een prachtige bevestiging van onze visie op ondernemen."

De FZ Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en wordt mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars. Bedrijven die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazellen Award. Daarnaast zijn er nog een aantal andere belangrijke criteria zoals winstgevendheid, groeistrategie, ondernemingszin en betalingsgedrag.

Unipro is kandidaat voor de provincies Gelderland en Overijssel. Daarmee behoort Unipro tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Unipro hoopt als bevestiging voor haar ondernemerschap op 17 november ook de Gouden FD Gazellen Award in ontvangst te mogen nemen. Op de foto staan de beide directeuren, Gerben (links) en Frank.