Unipro betrekt nieuwe pand

duurzaam 02-12-2013
Unipro betrekt nieuwe pand

Unipro betrekt nieuwe pand


HAAKSBERGEN – Unipro neemt vandaag alvast de kantoren in gebruik van haar nieuwe pand aan de Bouwstraat 18 te Haaksbergen. “Daarna zullen wij onze productiefaciliteiten stap voor stap overhevelen van de Industriestraat aan de andere kant van Haaksbergen naar onze nieuwe locatie. 
In de zomer van 2014 zullen wij daar voor honderd procent operationeel zijn. Klanten zijn nu al van harte welkom op ons nieuwe adres om hun bestelling af te halen en voor een kop koffie”, vertelt perswoordvoerder Ilse van Bodegom.

 

Duurzame productie

Bij deze egaline- en lijmfabrikant vinden ze duurzaamheid heel belangrijk. “Bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand hebben wij onze visie op duurzaamheid op een praktische wijze vertaald naar een moderne manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden onze producten straks gemaakt in misschien wel de ‘groenste’ fabriek van Nederland”, aldus directeur Gerben Bouwmeester.

Bij de bouw is tot in detail rekening gehouden met duurzaamheid. “Zo is er geen gasaansluiting, waardoor onze producten volledig CO2-neutraal geproduceerd worden”, legt Specialist Duurzaam Bouwen Maurice Beijk uit. “Duurzaam produceren hoeft trouwens niet complex of duur te zijn. Met gezond verstand en uitgekiende maatregelen kan het verbruik van energie, water en grondstoffen al flink afnemen. Dat bewijst de toets van GPR Gebouw: het rapportcijfer voor onze duurzaamheidprestaties is 8,66!”

 

Adresgegevens

Nieuwe adres: Bouwstraat 18, NL-7483 PA Haaksbergen

Oude adres: Industriestraat 15, NL-7482 EW Haaksbergen

Postadres: postbus 33, NL-7480 AA, Haaksbergen

Tel: +31(0) 535 737 373

E-mail: [email protected]

Website www.unipro.nl