Unipro genomineerd voor Groene Twinkeling

Unipro genomineerd voor Groene Twinkeling | Parketblad
Unipro genomineerd voor Groene Twinkeling | Parketblad


HAAKSBERGEN - Unipro is samen met twee andere bedrijven genomineerd voor De Groene Twinkeling. Deze prijs voor de groenste ondernemer van Overijssel wordt morgen voor de vierde keer op rij uitgereikt. De organisatoren Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Landschap Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel overhandigen de groene wisselbokaal aan een bedrijf dat zich op een onderscheidende manier inzet voor biodiversiteit.

De prijs wordt 15 januari uitgereikt tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst die de vier groene organisaties houden voor politiek, overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. “Met De Groene Twinkeling willen wij laten zien dat ondernemerschap en biodiversiteit goed samengaan. Bovendien hopen wij ondernemers te stimuleren zich in te zetten voor milieu en landschap!”

 

Groenste dak

De vierkoppige jury, bestaande uit de directeuren van de vier organisaties, had dit jaar een moeilijke opgave. “Unipro is als het bedrijf met het groenste dak van Overijssel onder andere genomineerd omdat zij op unieke wijze het landschap laat overgaan in haar bedrijventerrein. Bovendien is er waardering voor het delen van de visie en kennis, daardoor heeft dit bedrijf een duidelijke voorbeeldfunctie”, aldus de jury. De twee andere genomineerden voor De Groene Twinkeling zijn Decohof Kwekerij Overgoor en Herco Veldhuis Boomkwekerij, Erf 1.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen