Unipro Relatiedag opnieuw een (sportief) succes

08-07-2015
Unipro Relatiedag opnieuw een (sportief) succes

Unipro Relatiedag opnieuw een (sportief) succes
ENSCHEDE- De eerste dinsdag in juli is traditioneel de datum voor de Unipro Relatiedag. Ook dit jaar wist een groot aantal uitgenodigden de weg naar Golfbaan ’t Rijk van Sybrook in Enschede te vinden. Deze zeer fraaie locatie was het vertrekpunt voor een aantal traditionele sportieve activiteiten voor de bezoekers: golf (zowel een wedstrijd over de 18 holes van ’t Rijk van Sybrook als clinics voor beginners en gevorderden), mountain biken, wielrennen en, uiteraard, het aloude klootschieten.

 

Dit laatste onderdeel telde de meeste deelnemers, die in telkens twee aan elkaar gekoppelde teams van vier personen de met lood verzwaarde houten bal in zo weinig mogelijk worpen over een traject moesten zien te rollen. Een ware uitdaging, waarbij de afwisseling tussen zandpad en asfaltweg, hoog gras in de berm en modderslootjes en takjes en dennenappels op de weg afwisselende hindernissen vormden. Een pauze halverwege de wedstrijd voor een (al dan niet alcoholische) verfrissing was op deze warme dag beslist geen overbodige luxe. De weergoden waren gunstig gestemd en hielden het op een enkel regenbuitje.

 

De opnieuw gezellige en geslaagde dag werd afgesloten met de prijsuitreiking voor de verschillende onderdelen en een smakelijke barbecuemaaltijd. Alle deelnemers lieten hun blijk van waardering voor de organisatie van deze dag door Unipro en haar medewerkers blijken door een daverend applaus.