Update Saffier PVC collectie van Forinn

19-04-2017
Update Saffier PVC collectie van Forinn

Update Saffier PVC collectie van Forinn


RIJSWIJK - Vorig jaar heeft Forinn de Saffier collectie uitgebreid met 24 nieuwe PVC decoren. Omdat deze collectie zeer goed is ontvangen, volgens de groothandel, in de markt en omdat PVC een gewild item is, heeft Forinn nu de collectie verder uitgebreid.

De collectie wordt dit kwartaal met meer dan 50 items uitgebreid. Deze nieuwe items zijn complementair in afmetingen, decors en prijs aan de huidige collectie. Vanaf heden zijn er al 3 nieuwe collecties beschikbaar, namelijk de Paso, Passage en de District.

Op de website van Forinn is het actuele overzicht te vinden. Naast het bekende Saffier Display is het nu ook mogelijk om de producten te tonen in een Saffier Floordisplay. Dit display biedt de mogelijkheid om 6 borden (oftewel 12 decors) te presenteren. Daarnaast zal er ook een bijpassende nieuwe brochure worden gemaakt en zal al het foto- en marketingmateriaal een update krijgen, wat men dan kan gebruiken voor promotionele doeleinden. Dit alles zal midden mei 2017 gereed zijn. Klanten van Forinn worden geïnformeerd wanneer dit alles klaar is.

Update Saffier PVC collectie van Forinn