UZIN UTZ en INTR. samen op InCoDa

PARKY
PARKY

Van 24 tot en met 26 september zijn groothandel INTR. en Uzin Utz vertegenwoordigd op de Inkoop Collectie Dagen (InCoDa).

PARKY
PARKY

De bezoeker kan verschillende live demonstraties van de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Pajarito en COREtec bijwonen en er is volop mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts. Als klap op de vuurpijl verrast INTR. het grote publiek met een unieke collectie PVC-vloeren met een stijlvolle matte uitstraling.

COREtec Stair Expert
COREtec Stair Expert

Het assortiment van INTR. bestaat uit vier categorieën: parket, vloeren, raamdecoratie en vloertechniek. Op de gecombineerde stand van groothandel INTR. en Uzin Utz maakt de bezoeker kennis met de laatste innovaties van alle productgroepen.

Wolff
Wolff

Nieuw PARKY parket bij INTR.

INTR. laat de bezoeker kennis maken met het nieuwe PARKY parket. Door de unieke afwerklaag is de vloer beschermd tegen vocht en vuil terwijl de toplaag van echt hout is. Wat je ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek.

Parador is bij INTR. present met de populaire PVC-vloeren van Modular ONE. Een mooie collectie PVC-vloeren met de natuur als inspiratiebron.

Het inmeten van trappen wordt kinderspel met de nieuwe app van COREtec, de Stair Expert. Marketing Manager Joost Heijnen van INTR.: “Met deze app wordt de trap, met de naam COREtec Stairs, kant-en-klaar op maat gezaagd en geleverd. Hierdoor kan een trap in slechts één dag worden gerenoveerd.”