Vakdagen feestelijk geopend

08-04-2013
Vakdagen feestelijk geopend

Vakdagen feestelijk geopend


GORINCHEM – In Evenementenhal Gorinchem is vanmorgen om 11 uur Vakdagen Parket & Woninginrichter van start gegaan. Om 11.30 uur werden de ActiviteitenArenA en het nieuwe Demoplein 2013 feestelijk geopend. In de ActiviteitenArenA vinden de Nederlandse kampioenschappen Parketleggen en Woningstofferen plaats. Aan beide activiteiten doet een recordaantal deelnemers mee: 32 parketteurs en 11 stoffeerders. Al deze vaklieden werken aan opdrachten die echt de moeite waard zijn om zelf voor naar Gorinchem te komen!

 

Het Beste Parket-idee

Op het nieuwe Demoplein 2013 tonen negen exposanten op wisselende momenten tijdens de hele beurs hun nieuwste machines en producten. Ook nieuw is de uitdaging het Beste Parket-idee van Nederland, waarvan de zes inzendingen op het Demoplein worden getoond! “In samenwerking met veel partners en sponsors zijn wij er in geslaagd drie dagen lang diverse interessante en leerzame activiteiten te laten plaatsvinden!”, vertelt voorzitter Walter Esch van het organiserende Platform Parketbranche.

De beursorganisatie hoopt net als vorig jaar bijna 10.000 bezoekers te mogen verwelkomen. Op de achtste editie van de grootste vloerbedekkingvakbeurs in de Benelux presenteren zich ruim negentig exposanten. Dinsdag en woensdag is de beurs nog open van 13-21 uur. Op de laatste dag is om 19 uur de prijsuitreiking van het Nederlands Kampioenschap Parketleggen.