Vakdagen Gorinchem komen eraan!

Vakdagen Gorinchem komen eraan! | Parketblad
Vakdagen Gorinchem komen eraan! | Parketblad
Vakdagen Gorinchem komen eraan! | Parketblad
Vakdagen Gorinchem komen eraan! | Parketblad


GORINCHEM - Over ruim twee maanden start de alweer achtste editie van Vakdagen Parket & Woninginrichter. Evenementenhal Gorinchem is dan hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de parket- en woninginrichterwereld elkaar ontmoeten. Bovendien vindt hier het Nederlands Kampioenschap Parketleggen plaats.

 

Beursmanager Rianne Kabbes: “Dat daar behoefte aan is, blijkt uit het aantal inschrijvingen in januari! In deze maand hebben trouwe exposanten als Amorim Benelux, Cotap, Parketfabriek Lieverdink, Parketgroothandel De Houtmeester, Roommade en Viehoff zich weer ingeschreven! Ook zijn er opvallend veel nieuwe namen ten opzichte van vorig jaar. Zoals Albers Parketgroothandel, Bax Houthandel, Bostik, Devomat Industries, Kerakoll, Lalegno, Moduleo, Par-ky en Versailles Parket.”

Ook deze fabrikanten en verdelers willen er van maandag 8 tot en met woensdag 10 april bij zijn en kiezen volgens Rianne bewust voor deelname aan deze specialistische vakbeurs. “Daarvoor hebben zij uiteenlopende redenen: persoonlijk contact, nieuwe producten presenteren en demonstreren, netwerken en zaken doen maar ook kennis vergaren en delen. Met Vakdagen Parket & Woninginrichter bieden wij het platform om al deze wensen te realiseren.”

Ook is de diversiteit van de bedrijven die zich inschrijven opmerkelijk. Grote marktspelers als Peitsman, de Plinten & Profielen Centrale en multinationals als Henkel, Mapei en Schönox zijn er genoeg, maar ook eenmansbedrijven als Versailles Parket willen in Gorinchem gebruikmaken van deze vakbeurs om hun producten te laten zien. 

 

 

 

 

 

 

Vrouwelijke deelnemer voor NKP

Tijdens de Vakdagen vindt voor de vijftiende keer het Nederlands Kampioenschap Parketleggen plaats. “De voorbereidingen hiervoor verlopen heel goed”, horen wij van Jan van der Kroef, een van de organisatoren. “Er is een schitterend ontwerp voor de borden die de jongens moeten maken, de sfeer in de organisatie is super en de sponsoring is rond! Ook zijn er nog nooit zoveel deelnemers geweest: 5 junioren en 27 senioren. Die staan allemaal te trappelen om te kunnen starten. Met Saar Berks doet er dit jaar zelfs een vrouw mee.”

  

 

 

 

 

 

 

Bent u ook enthousiast over deelname of een bezoek aan Vakdagen Parket & Woninginrichter? Neem dan contact op met Rianne Kabbes via +31 (0) 183 680 690 of kijk op www.evenementenhal.nl.