Vakmannen gezocht door Kwaliteitsvakman.nl

Vakmannen gezocht door Kwaliteitsvakman.nl | Parketblad

WOERDEN- Kwaliteitsvakman.nl is op zoek naar vakmannen. De opdrachten site bestaat nog maar een jaar maar consumenten weten de site inmiddels goed te vinden, aldus initiatiefnemer Zelfstandigen Bouw.

Zo goed, dat het niet altijd lukt beschikbare vakmannen te vinden voor de opdrachten die zij plaatsen. “Consumenten weten dat zij ervan op aan kunnen dat zij via Kwaliteitsvakman.nl een échte vakman binnenhalen. Want alleen vakmannen met ervaring kunnen zich bij Kwaliteitsvakman.nl aansluiten”, zegt voorzitter Charles Verhoef van Zelfstandigen Bouw dat Kwaliteitsvakman.nl heeft opgezet. “Daaraan doen wij geen concessies.”

Bij Kwaliteitsvakman.nl zijn circa 1000 vakmannen aangesloten, waaronder ook zelfstandige parketteurs en laminaatleggers. De meesten hebben ook het ‘Keurmerk Kwaliteitsvakman’ dat de consument nog eens extra garanties biedt. Zo wordt gezorgd voor een goede vervanger wanneer de zzp’er die het werk zou uitvoeren bijvoorbeeld door langdurige ziekte verstek moet laten gaan.

Keurmerkhouders zijn automatisch ook lid van Kwaliteitsvakman.nl. Hun aantal groeit gestaag. In 2015 steeg het met ruim 10%.  Maar ondanks die toename is het lastig voor elke klus geschikte én beschikbare vakmannen te vinden. En de consument wil ook nog kunnen kiezen. Verhoef: “Daarom is Kwaliteitsvakman.nl op zoek naar goede, betrouwbare vakmannen. Op Kwaliteitsvakman.nl komen zij in contact met consumenten die gaan voor kwaliteit en begrijpen dat daar een prijskaartje aan hangt.”
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen