Van high pressure floors en laminaat tot PVC-vloeren

22-03-2023
Vt Wonen 2022
Vt Wonen 2022

De nieuwigheden die BerryAlloc de voorbije maanden voorstelde zijn een waar succes: van high pressure floors en laminaat tot PVC-vloeren met DreamClick-systeem en de handige Floorfit-tool.

Vt Wonen 2022
Vt Wonen 2022

Ook de komende maanden hebben veel moois in petto: de nieuwe laminaatcollectie wordt binnenkort gelanceerd, er volgen tal van beursdeelnames en events, samenwerkingen met influencers en beroepsverenigingen en er is ambitie om het aantal brand corners fors uit te breiden.

DreamClick
DreamClick

In juni ’22 verzamelden de Nederlandse verdelers in Valkenburg voor een eerste dealerevent. In september en oktober stonden de BerryAlloc-vloerspecialisten op Interieur Collectie Dagen en Vt Wonen&design beurs.

Showroom Wielsbeke
Showroom Wielsbeke

High pressure floors, laminaat en PVC-vloeren

De stands toonden er deze belangrijkste nieuwigheden:

* High pressure floors: deze sterke vloeren waren de grootste blikvanger, met vernieuwde collecties van Original, Grand Avenue en Grand Majestic - waarbij die laatste twee collecties tot de favorieten behoren dankzij hun extra lange (en brede) planken.

* Laminaat: van de unieke visgraat-laminaatcollectie Chateau tot de 100% waterbestendige Ocean+ collectie.

* PVC-vloeren: met hét innovatieve DreamClick-systeem voor een snelle en makkelijke installatie, beschikbaar op Pure (de stilste vloercollectie) en op Live (de perfecte vloer voor jonge gezinnen en beginnende verbouwers).

* Floorfit-tool: een handige online tool waarmee je iedere BerryAlloc-vloer snel visualiseert in je eigen ruimte of een standaard voorbeeldkamer.