Veel animo voor productpresentatie Bona

14-02-2018
Veel animo voor productpresentatie Bona

Veel animo voor productpresentatie Bona


Het Bona-team verzorgde donderdag 8 februari jl. een drukbezochte productpresentatie in het Van der Valk hotel in Eindhoven. Maar liefst 55 vakmensen waren naar Eindhoven afgereisd om zich bij te laten praten over de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Eerst ging het team tijdens een uitgebreide presentatie in op de specifieke eigenschappen van de diverse schuurmaterialen, ondersteund door praktijktests. Daarna volgde een update over de Bona Craft olie 2k. Ook werd aangekondigd dat in de loop van februari de langverwachte kleinere verpakking van 400 ml ter beschikking komt, voldoende voor zo’n 20-40 m2 vloeroppervlak. Tot slot was er nog een uitgebreide demonstratie over het borstelen van vloeren met de Bona Flexisand 1.9.

Na zo’n anderhalf uur was er nog tijd om onderling van gedachten te wisselen en te netwerken, uiteraard onder het genot van een drankje en Brabantse lekkernijen. ‘Het was overweldigend dat er zó veel aanmeldingen waren voor een dergelijke bijeenkomst’, zegt Raymond van Harmelen, vertegenwoordiger regio Zuid-Nederland. ‘Het geeft maar weer eens aan dat er bij de vakman en -vrouw serieuze interesse blijft bestaan in nieuwe technieken.’

Heb je de presentatie gemist? Dan kun je contact opnemen met Raymond om bijgepraat te worden: telefoon: 06-22089002, mail: [email protected]. (Bron/Beeld: Bona.)