Veel vloerenaanbod op Marktplaats

09-01-2013
Veel vloerenaanbod op Marktplaats

Veel vloerenaanbod op Marktplaats


AMSTERDAM – Aangespoord door de crisis lijken steeds meer mensen hun inrichting bij elkaar te zoeken op Marktplaats. Dit blijkt uit de jaarcijfers van deze advertentiewebsite (www.marktplaats.nl). De zoekwoorden ‘Kast’ en ‘Hoekbank’ maken dit jaar hun entree binnen de top 10 van zoekwoorden van alle rubrieken op Marktplaats. Binnen de rubriek Huis en Inrichting wordt naast ‘gratis’ en ‘Rivièra Maison’ ook veel gezocht op de merken ‘Ikea’ en ‘Linteloo’ (moderne designmeubels van Nederlands fabrikaat).

Volgens de ervaring van onze redactie worden op Marktplaats ook veel vloeren en legwerk verhandelt. Vooral het aanbod is groot. Zowel door consumenten onderling als door vloerenwinkels en –leggers die adverteren op deze website. Kijk maar eens op Huis en Inrichting – Stoffering – Vloerbedekking. Als het gaat om interieurstijl kiezen Nederlanders volgens de jaarcijfers overigens ‘massaal’ voor landelijk en romantisch.

Marktplaats is al jaren een van de populairste websites van Nederland. Maandelijks komen hier 6,5 miljoen unieke bezoekers. Particuliere en zakelijke aanbieders plaatsen dagelijks circa 300.000 nieuwe advertenties op de site.