Veilig(er) werken met sterke merken

Accessoires 24-06
Veilig(er) werken met sterke merken

De juiste gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn in de werkplaats een absolute 'must'. Ostermann heeft het assortiment 'Gezondheid & Veiligheid' uitgebreid en biedt talrijke, hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen van de merken Moldex en 3M aan.

Veilig(er) werken met sterke merken

Gezondheid gaat boven alles. Met effectieve veiligheidsmaatregelen voorkomt men ongelukken. De persoonlijke beschermingsmiddelen moeten naast stevig en functioneel ook comfortabel in het gebruik zijn, opdat de gebruiker zich volledig op het werk kan concentreren.

Veilig(er) werken met sterke merken

Met een hoog achtergrondgeluidsniveau en/of veel schadelijk geluid is het belangrijk om tijdens het werk geconcentreerd te blijven en luid en duidelijk te kunnen communiceren, zodat waarschuwingen en instructies snel en begrijpelijk overkomen en werkprocessen goed kunnen worden gecoördineerd. Ostermann biedt hiervoor de elektronische oordoppen 3M Peltor EEP-100 EU aan. Deze beschermen het gehoor en zorgen voor een groter omgevingsbewustzijn en betere communicatie in veeleisende omstandigheden.

Veilig handsfree bellen

Voor wie werken met een gehoorkap met hoofdbeugel comfortabeler vindt, biedt Ostermann volop keus - zoals de 3M Peltor ProTac III gehoorkappen. De gehoorkap is voorzien van een actieve, niveau-afhankelijke isolatietechnologie en is verkrijgbaar in twee schelpgroottes en met verschillende dempingwaardes (26 dB en 32 dB). De gehoorkap 3M Peltor WS Alert X met hoofdbeugel heeft bovendien een Bluetooth-headset en microfoon met onderdrukking van omgevingsgeluid. Zo kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer zelfs in de meest luidruchtige omgeving probleemloos en handsfree bellen.

ostermann.eu