Venta lanceert nieuwste generatie luchtbevochtiger & luchtreinigers.

30-01-2019
Venta lanceert nieuwste generatie luchtbevochtiger & luchtreinigers.

Venta lanceert nieuwste generatie luchtbevochtiger & luchtreinigers.
Advertorial

 

Venta introduceert de nieuwste generatie luchtbevochtigers en reinigers, de 5+ Comfort serie. De nieuwe modellen in deze serie zijn voorzien van een digitale besturingsmodule voor meer bediengemak en precisie, beschikken over een krachtigere motor voor een verhoogde bevochtigings- en reinigingscapaciteit en zijn bovendien verkrijgbaar in een nieuwe kleurenstelling; briljant zwart en briljant wit.

Compleet vernieuwde bedieningsmodule

Na de introductie van de digitale bedieningsmodule op de grotere 6 serie –bedoeld voor grote ruimten zoals kantoorgebouwen, zorginstellingen en laboratoria- vindt de module nu ook zijn weg op onze apparaten voor huiselijk gebruik. Met de nieuwe module is het mogelijk om de gewenste luchtvochtigheid nauwkeurig in te stellen en om verschillende bedrijfsmodi te selecteren voor een automatische werking van het apparaat. Daarnaast geeft het apparaat duidelijk de huidige luchtvochtigheidsstand aan zodat de gebruiker niets meer aan het toeval hoeft over te laten.

Verhoogde bevochtigings- en reinigingscapaciteit

Ook de prestaties van de nieuwe 5+ Comfort serie zijn verhoogd ten opzichte van de standaard 5 serie. De LW15+ Comfort bevochtigt nu tot wel 35m2, ten opzichte van 20m2 voor de standaard 5 serie. De LW25+ Comfort bevochtigt nu tot 45m2, ten opzichte van 40m2 en de LW45+ Comfort, het grootste model van de deze serie, bevochtigt nu tot 80m2, ten opzichte van 75m2.

Hiermee is ook de reinigingscapaciteit verhoogd; de LW15+ Comfort reinigt nu tot 17m2, de LW25+ Comfort tot 22m2 en de LW45+ Comfort tot 45m2, in tegenstelling tot respectievelijk 10 m2, 20 m2 en 40m2.

Nieuwe kleurstelling

Naast het nieuwe display is de 5+ Comfort ook te herkennen aan een nieuwe kleurstelling. De apparaten uit deze serie zullen uitgevoerd worden in briljant zwart, of briljant wit. De hogere glansfactor van de kleurstelling zorgt voor een esthetisch stijlvoller apparaat.

Vanaf nu verkrijgbaar

De nieuwe 5+ Comfort serie is verkrijgbaar in de venta webshop op www.venta-airwasher.nl/shop/. De LW15+ Comfort is verkrijgbaar voor €229,00 inclusief BTW, de LW25+ Comfort voor €289,00 inclusief BTW en de LW45+ voor €399,00 inclusief BTW.

Zie voor meer informatie over Venta Benelux en de producten van Venta Benelux  www.venta.nl.