Verkooptraining Raam & Vloer in HTC

Verkooptraining Raam & Vloer in HTC | Parketblad


NIEUWEGEIN - Op maandag 11 maart houdt WoonWerk in het Home Trade Center te Nieuwegein het evenement Raam & Vloer. “Deze bijblijfdag is speciaal voor verkoopadviseurs in de woninginrichting. Met inspirerende workshops en lezingen ben je in één dag weer helemaal bij op je vakgebied”, vertelt organisator Geert Meijerink.

 

In het plenaire ochtendprogramma gaat de bevlogen spreker/trainer Kasper Klaarenbeek tijdens een interactieve workshop met alle deelnemers aan de slag om samen inspiratie en concrete ervaringen te delen. De centrale vraag is ‘Wat maakt jouw winkel merkwaardig?’ Kasper heeft beloofd dat iedereen met minstens drie praktische tips naar huis gaat! Meijerink: “Daarna komt Asha N. Lalai, professioneel consument. Zij heeft een onderzoek gedaan bij diverse woninginrichters en deelt haar beelden en plannen met jullie. Asha is confronterend, eigenzinnig en haar ideeën zijn praktisch toepasbaar.”

 

Tijdens de middagsessie kun je kiezen uit drie van de volgende workshops:

1. Milieuvriendelijk en duurzaam tapijt. Door Chris Reutelingsperger van Erutan;

2. De voordelen van pvc. Door Benno Dijkhuis van Gerflor Benelux;

3. Wat verkopers over ondervloeren moeten weten. Door Frank Vousten van Unifloor (op de foto in actie tijdens de Bijspijkerdagen 2012 bij de Plinten & Profielen Centrale in Wijk bij Duurstede);

4. Van winkel naar (ontwerp)studio. Door Euretco;

5. Naar inspirerend klantcontact. Door Ben Mikx;

6. Probleemloos van order naar perfect hangend gordijn. Door René Manders/Gordijnadvieslijn.

 

Meer informatie en aanmelden

Raam & Vloer is een initiatief van WoonWerk in samenwerking met CBW-MITEX, Euretco en het Home Trade Center. Het evenement vindt plaats op maandag 11 maart 9.30-16 uur in het HTC te Nieuwegein. De kosten zijn € 95 p.p. Verkoopadviseurs in de woninginrichting ontvangen extra subsidie van WoonWerk en betalen € 49,50 p.p. Aanmelden: www.werkeninwonen.nl/eventraamenvloer. Voor vragen: Geert Meijerink, [email protected] of +31 (0) 306 020 170.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen