Verlengstuk aan de A12

#afbouw 01-07-2020
Verlengstuk aan de A12

A12 Parket is niet zomaar een groothandel in houten vloeren. De onderneming van compagnons Martin van Zanten, John Broersen en Michael van der Lem fungeert tevens als verlengstuk van parketspeciaalzaken.
Verlengstuk aan de A12
Na een opstartfase en veel pionieren op het gebied van inkoop, productie en verkoop hebben Martin, John en Michael in zes jaar tijd een mooie en solide organisatie neergezet. “We zijn heel trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt met A12 Parket. Inmiddels zijn we drie keer groter geworden, hebben we een mooi team met medewerkers om ons heen en blijft de vraag naar ruimte groeien”, aldus Michael van der Lem.

Centrale locatie
In totaal werken zo’n 25 parketspeciaalzaken met de aansprekende collecties van A12 Parket. Michael: “We beschikken op een centrale locatie langs de A12 over een grote voorraad en een eigen productielijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we altijd up to date. We staan bekend om onze flexibiliteit, en onze persoonlijke en informele manier van werken.”

Aanvoer van producten
Het snelle schakelen van A12 Parket komt ook bijzonder goed van pas tijdens de huidige coronacrisis, stelt de eigenaar. “Hoewel we nauwelijks hinder ondervinden, liep de aanvoer van onze producten uit België, Polen en Italië soms wat vertraging op. Maar dit hebben we dankzij onze ruime voorraad vrij eenvoudig op kunnen vangen.”
Ralf Pijnenburg
Lees het volledige interview in nummer 6/7 van Parketblad