Vierde Bona-training succesvol afgerond

04-11-2013
Vierde Bona-training succesvol afgerond

Vierde Bona-training succesvol afgerond


HAARLEM – Bona Benelux laat weten zijn vierde training voor Bona Gecertificeerd Vakman succesvol afgerond te hebben. “Deze training vond 28 en 29 oktober plaats en alle deelnemers zijn weer geslaagd. Voor het eerst werd ook iemand Bona Erkend Adviseur”, vertelt Nico Booster.

 

De geslaagden zijn: Jordan Braam, René Dijkgraaf, Richard IJsselmuiden, John Leijte, Dennis en Steven van Lent, M.S. Nadirhoesein, Walter Sanders, Jan Stelma en Herbert de Vos. Nico Booster van Bona Benelux: “Er was ook een dame in het gezelschap, Dorethy Sanders van Sanders Parket in Nuenen. Hoewel zij in de winkel staat, wilde Dorethy de training heel graag bijwonen om haar kennis te verrijken. Zij heeft ook een examen gedaan en hiermee als eerste in Nederland het certificaat Bona Erkend Adviseur behaald.” Op de foto krijgt Herbert de Vos van Top Shelf Parket in Meerssen zijn certificaat van Nico Booster.

 

 

 

 

‘Altijd snel helpen’

Als wij Richard IJsselmuiden van Het Parkethuis in Gennep vragen waarom hij Bona Gecertificeerd Vakman wilde worden, antwoordt hij: “Wij zijn een parketspeciaalzaak die zich wil profileren met echt vakmanschap. In deze training zag ik een stuk meerwaarde voor het adviseren aan onze klanten van de Bona-producten, waar ik weg van ben. Je kunt daar natuurlijk alles over lezen in de product- en veiligheidsbladen maar tijdens de twee trainingsdagen krijg je het allemaal netjes voorgeschoteld. Mét veel extra informatie en tips.”

Waarom is Richard zo weg van Bona? “Het eindresultaat is gewoon altijd goed. Ik krijg nooit klachten achteraf. Dat betekent dat wij ons werk goed doen, maar ook dat de producten goed zijn. Bovendien hebben ze bij Bona goede vertegenwoordigers die je altijd helpen. Al is het maar een CM-meting, als ik Raymond van Harmelen bel, wordt het snel geregeld.”

 

Stofvrije totaalconcept

De training bestaat uit twee intensieve trainingsdagen met praktijk en theorie. Het in Europa nieuwe stofvrije totaalconcept van Bona Gecertificeerd Vakman biedt professionele parketteurs allerlei hulpmiddelen om meer verkoopingangen te krijgen bij consumenten. De laatste training van dit jaar is op maandag 18 en dinsdag 19 november. Voor meer informatie: www.bona.com.

Vierde Bona-training succesvol afgerond