Vinylvloer zonder vinyl

#interieurbouw 26-09-2019
Vinylvloer zonder vinyl

MeisterDesign ‘vinylvloer zonder vinyl’ is het woongezonde antwoord op traditionele vloeren van vinyl. Hij beschikt over alle voordelen van een vinylvloer, maar dan zonder de vooral ecologische en technische nadelen. 
Vinylvloer zonder vinyl
Zo is hij – in tegenstelling tot veel vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. Hij beschikt over het keurmerk De Blauwe Engel en is 100% Made in Germany.
Het ecologische 4-in-1-vloerconcept is simpel: er zijn 18 moderne decors die elk in 4 verschillende technische varianten beschikbaar zijn. MeisterDesign. flex is de perfecte waterbestendige (waterresistant), 5 mm dunne, renovatievriendelijke vloeroplossing en kan probleemloos worden gelegd in ruimtes met lichte oneffenheden in de vloer.
MeisterDesign. comfort biedt een waterbestendige (waterresistant), stille, 9 mm vloervariant met 2 geïntegreerde lagen kurk, die voor een heel aangename, rustige akoestiek zorgen. Met brandveiligheidsklasse Bfl-s1 is deze designvloer heel aantrekkelijk voor veeleisende projecten.
Serre
De beide varianten MeisterDesign. life (5 mm) en pro (2 mm) hebben een dragerplaat van ecuran. ecuran is vrij van gezondheidsrisico's, omdat er geen weekmakers, oplosmiddelen of chloor aan te pas komen.
Beide vloeren zijn watervast (waterproof) en met gebruiksklasse 33 kunnen ze tegen een stootje. Bovendien zijn beide vloeren geschikt om in serres (B: veranda's) te leggen.

Vinylvloer zonder vinyl
Vinylvloer zonder vinyl