Vloerstylist: platform voor interieurprofessionals

Vloerstylist: platform voor interieurprofessionals

Cotap kondigt de lancering aan van Vloerstylist, een vernieuwend en onderscheidend initiatief dat interieurprofessionals en woninginrichters bij elkaar brengt.

Vloerstylist: platform voor interieurprofessionals

Vloerstylist is het Nederlandse stylistenplatform van Cotap, waarbij interieurprofessionals nieuwe consumenten naar de winkels brengen en dealers de consumenten een extra service kunnen bieden: een persoonlijk interieuradvies door een interieurprofessional. Cotap start met het koppelen van Vloerstylist aan haar eigen, succesvolle merken Ambiant en Floorlife en breidt dit later verder uit. Dankzij dit platform kunnen interieurprofessionals gebruik maken van een breed en bekend vloeren assortiment en kan Cotap haar dealers een extra dienst aanbieden om consumenten optimaal te kunnen bedienen.

Vloerstylist: uniek platform

Vloerstylist vormt een nieuw en uniek platform waar creativiteit en conceptueel denken van interieurprofessionals worden gekoppeld aan de kennis en expertise van Cotap dealers. Door creativiteit en vloerenkennis te bundelen, profiteren zowel interieurprofessionals als woninginrichters van deze samenwerking. Naast het faciliteren van deze unieke samenwerking zal Cotap de aangesloten interieurprofessionals uitgebreid ondersteunen met onder andere product- en kennistrainingen, de laatste woontrends en innovaties. Daarnaast biedt Cotap een stalenvoorziening aan die specifiek gericht is op de interieurprofessionals. Er zijn inmiddels al veel enthousiaste interieurprofessionals en dealers aangesloten bij Vloerstylist. Lees alles over dit initiatief op de website vloerstylist.nl.

Vloerstylist-dag

Op donderdag 14 september 2023 organiseert Cotap een speciale Vloerstylist-dag voor interieurprofessionals op de eventlocatie van de Incotap dealerdagen in Zwolle. Een deel van deze locatie is omgebouwd tot dynamische beursvloer waar interieurprofessionals de gelegenheid krijgen om kennis te maken met Vloerstylist, de producten en innovaties en om in contact te komen met andere professionals uit de branche. Daarnaast zullen diverse sprekers de interieurprofessionals meenemen in de wereld van interieur, woontrends, duurzaamheid en kennis over vloeren.