Voor het beschermen van net afgewerkte parketvloeren

04-04-2017
Voor het beschermen van net afgewerkte parketvloeren

Voor het beschermen van net afgewerkte parketvloeren


VELDHOVEN - Devo Floorcover Vapor100 is een dubbellaags afdekmateriaal voor het tijdelijk beschermen van vloeren en trappen. Dankzij een non woven vezelstructuur met antislip kleeflaag blijft het net afgewerkte oppervlak intact tijdens het afdekken, aldus de fabrikant.

Op pas afgewerkte parketvloeren kan Devo Floorcover Vapor100 al aangebracht worden vanaf het moment dat de vloer stofdroog is. Restdampen kunnen nog vrij ontsnappen en de afdekking beschermt tegen indringend vuil en vocht van buitenaf. Dit betekent dat in de meeste gevallen de vloer al na 12 tot 24 uur kan worden afgedekt.

Het product is ook geschikt voor het afdekken van gelakte trappen, laminaat vloeren en prefab betonnen galerijen. De aanduiding 100 slaat op de breedte (100 cm). Speciaal voor gangen entrappen is er de uitvoering Vapor80 van 80 cm breed. Het product is volgens Devo schokabsorberend, veilig beloopbaar dankzij de antislip eigenschappen, vochtdicht en herbruikbaar. Het heeft ook een hoge scheursterkte en is onbeperkt houdbaar.