Voor snellere resultaten

21-07-2022
Voor snellere resultaten

THOMSIT presenteert drie nieuwe parketlijmen die dankzij de speciaal voor deze nieuwe producten ontwikkelde VISKO-FLEX technologie verbeterde toepassingseigenschappen hebben en die zowel de werkzaamheden voor de vakman als de advisering voor de handel vereenvoudigen.

Voor snellere resultaten

De nieuwe THOMSIT parketlijmen blinken uit in groot gebruiksgemak, tijdwinst en kostenbesparing en bieden een oplossing voor het leggen van alle parketvloeren.

De nieuwe SMP*-parketlijmen THOMSIT P 670 ELAST, THOMSIT P 680 ELAST STRONG en THOMSIT P 690 STRONG zijn gebaseerd op de nieuwe VISKO-FLEX technologie en hebben een fundamenteel verbeterde receptuur. Hierdoor zijn ze bijzonder goed verstrijkbaar, vloeien ze niet uit nadat ze met de lijmkam zijn aangebracht en hechten ze uitstekend.

Met de drie nieuwe parketlijmen kan sneller worden gewerkt en is de productiviteit per vierkante meter hoger.

Met de drie SMP-parketlijmen kunnen alle soorten parket worden verlijmd. Bood THOMSIT tot dusver vijf lijmsoorten, het assortiment is nu versmald tot slechts drie soorten. Het overzichtelijke assortiment vereenvoudigt de productkeuze voor zowel de handel als voor gebruikers, waardoor het gebruik en de advisering nog duidelijker wordt. Bovendien is zo minder opslagcapaciteit nodig.

* SMP = silangemodificeerde polymeren