Voucher voor Vreewijkers bij Carpetright

14-05-2018
Voucher voor Vreewijkers bij Carpetright

Voucher voor Vreewijkers bij Carpetright
Huurders van woningbouwvereniging Havensteder in Vreewijk - een wijk in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord - van wie de woning wordt gerenoveerd, kunnen naast een tegemoetkoming in de verhuiskosten van 1000 euro, ook kiezen voor een voucher bij Carpetright.

Op vertoon van de voucher geeft Carpetright deze mensen een korting van 20 procent op de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe laminaatvloer.

Op dit moment is nog niet duidelijk hoeveel huurders van Havensteder van dit aanbod gebruik gaan maken. Wel is het zo dat bijna alle huurders na de renovatie nieuwe harde of zachte vloerbedekking in hun huizen nodig hebben. Tijdens de renovatie worden namelijk alle houten vloeren in de woningen vervangen door betonnen vloeren.

“Ik vind het vreemd dat Havensteder huurders doorverwijst naar Carpetland,” zegt actievoerder Sjaak Janse. Hij is schrijver op de Protest Pagina Renovatie Vreewijk Verder op Facebook. Hij is niet echt onder de indruk van de 20 procent korting die gegeven wordt. “Zonder voucher kun je die ook krijgen. Carpetland is duur. Bij Kwantum ben je veel goedkoper uit.” (Bron: dagblad010.nl).