Vrouwen in Parket bij PPC opnieuw een succes

13-04-2017
Vrouwen in Parket bij PPC opnieuw een succes

Vrouwen in Parket bij PPC opnieuw een succes


WIJK BIJ DUURSTEDE - “Wat een gezellige en leerzame dag!”, reageerde één van de 29 deelneemsters aan de vierde dag van de Vrouwen in het Parket. Deelneemsters uit alle windstreken van het land kwamen naar PPC in Wijk bij Duurstede.

Van en met elkaar leren, dat is waar Vrouwen in het Parket voor staat. Er zijn inmiddels ruim 40 mensen lid van deze unieke club. De organisatie rouleert, dit keer zorgden Andrea van Es, Patricia de Greef en Lisa Augustin-Klaassen voor het programma.

Ongeveer 80% van de Vrouwen in het Parket werkt in een familiebedrijf. Dit lijkt een gespreid bed maar in werkelijkheid is het dubbel zo hard werken om alles voor elkaar te krijgen. En wanneer speelt opvolging een rol? Hoe maak je dit bespreekbaar en zorg je dat de familieband er niet onder gaat lijden? En als het rond is, hoe krijg je de medewerkers mee in jouw visie? Carole en Liane de Ruijter van ‘Succesvolle Opvolging’ vertelden de deelneemsters hoe je opvolging het best aanpakt en welke stijlen hierin te herkennen zijn. Er werden veel ervaringen gedeeld, waardevol voor alle deelneemsters.

Na de lunch ging de groep in de middag aan de slag met non-verbale communicatie en het effect van kleur op je uitstraling. Deze interactieve workshops gaven verrassende inzichten. Kortom, het was wederom een geslaagde dag waar iedereen met plezier op terugkijkt. Over een half jaar is de volgende bijeenkomst en tot die tijd weten de Vrouwen in het Parket elkaar ook prima te vinden, aldus de groothandel.

Vrouwen in het Parket is een initiatief van Lisa Augustin-Klaassen, directeur-eigenaar Plinten & Profielen Centrale in Wijk bij Duurstede. Het heeft als doel vrouwen in de parketbranche hun kennis en ervaringen te laten delen, elkaar te inspireren met hun vakwerk, en elkaar te ondersteunen en helpen. De netwerkgroep telt momenteel ruim 40 leden en communiceert met een Facebook Groep. Daarnaast zijn er twee keer per jaar bijeenkomsten. Voor meer informatie: [email protected].