Webinars over omgaan met veranderende consument

Webinars over omgaan met veranderende consument | Parketblad


NIEUWEGEIN - WoonWerk organiseert een serie webinars. Dit zijn online varianten op de bijblijfevents die WoonWerk al een aantal jaren organiseert. Als deelnemers volg je een webinar online, achter je computer, tablet of smartphone. De eerste serie webinars speelt in op een lastig punt voor verkopers: hoe ga ik om met de veranderende consument?

 

Het gedrag van klanten verandert. Mensen worden brutaler en kritischer. Ze kijken steeds vaker eerst op internet en weten daardoor al veel over de producten voordat ze in jouw winkel komen. Ook maken ze optimaal gebruik van reviews en de mogelijkheden van nieuwe media. Daarom organiseert WoonWerk in 2014 de webinarserie ‘De veranderende consument’.

Hierbij krijg je in zes webinars van één uur tips en trucs van een ervaren trainer over hoe je beter om kunt gaan met de klant anno 2014. Via de chatfunctie kun je direct vragen stellen, waar je zoveel mogelijk in of direct na het webinar antwoord op krijgt.

De webinarserie ‘De veranderende consument’ bestaat uit de volgende webinars, die allemaal op maandag plaatsvinden:

 

27 januari Omgaan met de veranderende klant Chantal Riedeman

24 februari Omgaan met de brutale klant Richard Beune

31 maart Omgaan met de goed geïnformeerde klant Retail Result

28 april Het gebruik van nieuwe media Mirjam van Rees

26 mei De nieuwe verkoper in 2016 Chantal van Gool

23 juni De winkel als theater Chantal Riedeman

 

Praktische informatie


De webinars vinden plaats van 10–11 uur. Je kunt één of meerdere webinars volgen of de complete serie. De prijs per webinar bedraagt € 10. De complete serie volg je voor € 39,50. Meer informatie en een aanmeldformulier vindt je op www.werkeninwonen.nl/webinardeveranderendeconsument. Voor vragen kun je contact opnemen met Geert Meijerink, telefoon +31 (0) 306 020 170 of [email protected].

Eerst ervaring opdoen met een webinar?
Dat kan! Op maandag 20 januari van 10–11 uur organiseert WoonWerk een gratis proefwebinar ‘Help, de klant vraagt om korting’. De trainer is Richard Beune van Salespiration. Meer informatie en aanmelden: www.werkeninwonen.nl/webinarkorting.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen