Website Quick-Step ook interessant voor dealers

Website Quick-Step ook interessant voor dealers | Parketblad


WIELSBEKE – Quick-Step heeft zijn website helemaal vernieuwd. Volgens de vloerenfabrikant biedt deze mensen die naar een vloer zoeken, nu nog meer informatie, inspiratie en interactiviteit. Bovendien is www.quick-step.nl geoptimaliseerd voor tabletgebruikers, en is er meer aandacht voor Facebook en Twitter.

 

“Dankzij de slimme en gebruiksvriendelijke zoekcriteriums kunnen consumenten op de gloednieuwe website snel en makkelijk de meest geschikte vloer vinden, die precies voldoet aan hun wensen of eisen”, vertelt pr-medewerker Sahin Demuynck. “De talrijke interieurfoto’s in diverse stijlen dienen hierbij als bron van inspiratie. Wanneer iemand uit ons gigantische aanbod aan laminaat-, parket- of Livyn-vloeren een of meer favoriete vloeren heeft gekozen, kan hij deze nu ook makkelijker vergelijken via een handige vergelijkingsfunctie.”

 

Zelf wanden kleuren

Naast deze nieuwigheden heeft Quick-Step veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de bestaande functionaliteiten, zoals de Floor Advisor. Met deze interactieve tool kunnen mensen vooraf zien hoe een nieuwe vloer er uit zal zien in hun eigen interieur. “Als gebruiker kun je niet alleen zelf een vloer kiezen maar ook de wanden allerlei kleuren geven. Je kunt zelfs virtueel ervaren hoe je interieur zal veranderen op elk moment van de dag!” Ook de content is volgens Demuynck grondig onder handen genomen. “Zo is er meer aandacht voor veel gestelde vragen en vinden bezoekers er allerhande nuttige (interieur)tips.”

 

Professional zone

Voor parketspeciaalzaken is het essentieel dat klanten die via het web zoeken naar een nieuwe vloer, ook de vertaalslag maken naar hun winkel. Daarom worden alle geregistreerde dealers bovenin de navigatiebalk vermeld onder het kopje ‘Een verkooppunt vinden’. “Geregistreerde detaillisten kunnen via onze website ook gebruikmaken van de speciale omgeving voor professionals en architecten”, vertelt country manager Nederland Berry Veldmans. “In deze professional zone vind je alle vragen en antwoorden over Quick-Step. Ook staan er allerlei promotieafbeeldingen, die je kunt gebruiken voor je eigen marketing. Verder geven wij hier alle benodigde informatie om volledig op de hoogte te zijn van ons assortiment. Je ziet er ook hoe je de consument met alle juiste tools en informatie kunt bijstaan bij zijn keuze en zo succesvol een Quick-Step vloer kunt verkopen! Detaillisten kunnen hiervoor een inlogcode aanvragen.”
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen