Wim Gerritsen met pensioen

03-03-2016
Wim Gerritsen met pensioen

Wim Gerritsen met pensioen

VREDEN (D)- Met ingang van 31 maart zal Wim Gerritsen, jarenlang het vertrouwde gezicht van Ten Bulte Groothandel, met pensioen gaan. Met Robbin Klein Bruinink is de opvolging van Wim in goede handen.

Wim schrijft in een brief aan zijn relaties: "Met ingang van 31 maart is voor mij het moment aangebroken om mijn actieve loopbaan te beëindigen. Na bijna 10 plezierige jaren bij Ten Bulte Groothandel is het tijd om met pensioen te gaan.

Het lijkt mij een goed teken dat ik afscheid neem met gemengde gevoelens. Met veel enthousiasme heb ik me in mogen zetten voor dit bedrijf. Niet in de laatste plaats werd mijn werkplezier bepaald door de contacten met u allen, mijn relaties. Deze prettige samenwerking heeft ervoor gezorgd dat ik terugkijk op een fijne tijd. Ik dank u hiervoor hartelijk!

Tevens maak ik van de gelegenheid gebruik om uw nieuwe contactpersoon binnen Ten Bulte Groothandel aan u voor te stellen: mijn functie wordt overgenomen door Robbin Klein Bruinink, mobiel nr. 06-57537217. De afgelopen maanden heeft hij meegedraaid met mijn werkzaamheden en zich de houthandel eigen gemaakt. Ik zie in hem een meer dan waardig opvolger en ik draag mijn taken met alle vertrouwen aan hem over! Hiernaast is hij eveneens de aangewezen persoon voor alle vragen betreffende het HARO vloeren-assortiment.

Intern zal ook Bernie Lensink, mobiel nr. 06-55860840, die eveneens tien jaar werkzaam is bij Ten Bulte Groothandel, bereikbaar zijn voor eventuele technische vragen betreffende Rubio Monocoat.

Ik dank u voor het door u in mij gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking in de afgelopen jaren.

Goede zaken gewenst en misschien tot ziens!"