Winnaars Lakerveld Woonvakbladen Awards 2013

10-09-2013
Winnaars Lakerveld Woonvakbladen Awards 2013

Winnaars Lakerveld Woonvakbladen Awards 2013
De uitreiking van de Lakerveld Woonvakbladen Awards vond op maandagavond 9 september plaats in het Home Trade Center in Nieuwegein tijdens de Home & Interior najaarsbeurs. Aan vijf bedrijven in vijf categorieën is een award uitgereikt. De prijs is bedoeld als een positieve boost voor de woonbranche en wordt gegeven aan degenen die het afgelopen jaar met kop en schouders boven de rest uitsteken in de branche.

De winnaars per categorie:

Meubel: De Toekomst

"Keurig net bedrijf dat zijn afspraken altijd nakomt en problemen snel oplost." Dat zeggen meerdere bedrijven over De Toekomst, waarmee het belang van leverbetrouwbaarheid en goede dealerrelaties wordt aangegeven. Maar De Toekomst is méér: er is vanuit de traditie gewerkt aan modernisering van de zitmeubelcollecties, met behoud van de oude waarden: comfort en kwaliteit.

Vakblad voor de Woninginrichter: Luxaflex

Luxaflex is een huishoudnaam, misschien wel het bekendste woninginrichtingsmerk in Nederland en daarbuiten. Des te knapper is het om steeds met nieuwe innovaties te komen. En die betreffen niet alleen de producten zelf, maar ook de tools en tricks waarmee ze in de retail - ook de kleinschalige - kunnen worden gepresenteerd en verkocht.

Home & Living: Riverdale

Riverdale is mode voor in huis. Keer op keer mooie collecties, mooi gefotografeerd en met een verhaal. Wat je kunt met een kopje behalve koffie drinken? Bijvoorbeeld een chocopudding in maken. Het tekent de creativiteit van de alom geroemde ondernemersfamilie Tenbos, die als voortrekker in de branche wordt beschouwd.

Vakblad Slapen: Auping

Een vaste waarde en een internationaal Nederlands merk, waarvan de consument soms niet eens weet dat het Nederlands is. Legendarisch in het design van een simpel product als een bed. Bestaat 100 jaar en koppelt excellente kwaliteitsproductie aan een intensieve en doordachte wijze van publiekscommunicatie. Houdt de consument centraal, maar vergeet allerminst de dealer.

Parketblad: Quick-Step

Quick-Step bewees vorig jaar met de introductie van zijn Livyn-vinyl dat speciaalzaken nog steeds baat kunnen hebben bij een dergelijk A-merk. Want tijdens de vier presentaties waren er genoeg parketspeciaalzaken en woninginrichters die direct tekenden voor het Geregistreerd Dealerschap. Dit exclusief distributieschap van het totaalconcept Quick-Step Livyn via de groothandels Peitsman en Plinten & Profielen Centrale wordt erg op prijs gesteld.

Voor een verslag van de awards zie de komende editie van Parketblad. Geen abonnee? Vraag een proefexemplaar aan.

Foto:

Awardwinnaars, v.l.n.r.: Berry Veldmans en Sahin Demuynck (Quick-Step), Monique Vermeulen en Hans Stokvis (Meubelfabriek De Toekomst), Sanne Ribbers (Riverdale), Lisette van Zelst (Luxaflex Nederland).