WOCA mikt op de koppositie met No.1

30-03-2016
WOCA mikt op de koppositie met No.1

WOCA mikt op de koppositie met No.1

GRONINGEN- Het Deense WOCA lanceerde tijdens Domotex de No. 1 lijn in houtverzorgende producten. Deze lijn bestaat uit een olie, een lak en een intensiefreiniger voor beide afwerkingen.

Nu is de lijn ook verkrijgbaar in ons land. Henk Laverman, directeur van WOCA Nederland: "Het No. !-systeem combineert gebruiksgemak met een prachtige uitstraling en zeer duurzame resultaten. Het No. 1-systeem is bedoeld voor exclusieve houten vloeren en is ontstaan uit onze wens om een buitengewone olie en lak te produceren op basis van de allerbeste grondstoffen."

Om dit te kunnen garanderen, zo stelt Laverman, heeft WOCA Denmark, in samenwerking met een productiebedrijf in Engeland, speciaal nieuwe, exclusieve bestanddelen voor olie ontwikkeld. "No. 1 Olie voor houten vloeren krimpt minder, hardt beter uit en heeft een hogere waterafstoting dan andere vloeroliên. De olie bevat praktisch geen oplosmiddel, is geurarm, kristalhelder en heeft Hyper Cross Linking, de allersterkste oliebinder. Daardoor is het de krachtigste olie die er is", aldus Laverman.

De No. 1 Lak voor houten vloeren is een 2 componenten lak ontwikkeld op basis van een nieuw polyurethaan bindmiddel. Laverman: "Dit geeft houten vloeren een ongekende zachtheid in uitstraling, naast het onzichtbare karakter van deze lak. Dit soft-feel effect is nog nooit eerder in combinatie met een lak toegepast." De lak heeft een zelf-matterend effect. Dankzij een nieuwe technologie wordt voorkomen dat deze matte afwerking gaat glanzen op plekken waar veel contact plaatsvindt, bijvoorbeeld onder stoelen. Laverman: "Het No. 1-systeem is een natuurlijke aanvulling op ons uitgebreide en duurzame assortiment. Het onderstreept het groene profiel van WOCA."