Woon Inspiratie Tour ook op Interiors United

30-08-2012
Woon Inspiratie Tour ook op Interiors United

Woon Inspiratie Tour ook op Interiors United


NIEUWEGEIN – De Woon Inspiratie Tour biedt woonondernemers én hun medewerkers een uniek en gratis evenement. Dit vindt plaats op maandag 10 september te Nieuwegein (in het HTC tijdens Interiors United) en op 17 september te Deventer.

 

Op deze gezellige avonden boordevol inspiratie en prikkelende presentaties presenteert Monique van der Reijden van Perscentrum Wonen de actuele woonmode. “Wij hebben hiervoor alle nationale en internationale beurzen bezocht en brengen al het nieuws op het gebied van kleur, vorm, materiaal en dessin samen tot vier pakkende trends. Zo is iedereen weer helemaal up-to-date!”

 

Tips voor winkelinrichting

Marketingman Jos Burgers biedt op komische wijze een kijkje in het hoofd van klanten. Hij kent als geen ander de do’s and don’ts als het om klanten gaat. Op komische wijze houdt hij de zaal een spiegel voor. Heel herkenbaar voor wie in een winkel werkt, super leerzaam en grappig van begin tot eind.

Voor nog meer inspiratie en praktische tips is er voor iedereen de Style Guide Home. Dit luxe, superdikke inspiratieboek staat vol trends, tips en voorbeelden voor styling en winkelinrichting. De avond is gratis voor iedereen die in de woonbranche werkt. Inschrijven kan via www.wooninspiratietour.nl.