Zesde Parketservicepunt in Haarlem

05-03-2013
Zesde Parketservicepunt in Haarlem

Zesde Parketservicepunt in Haarlem


HAARLEM – Het zesde Parketservicepunt van Peitsman, Lecol en Lieverdink is gisteren geopend bij Peitsman in Haarlem. Het adres van dit filiaal is Fustweg 10. Voor parketleggers staat hier van Parketfabriek Lieverdink een brede voorraad spaanplaat en ondervloermozaïek, tapis en bourgogne. Van Lecol zijn er alle installatiematerialen, zoals afwerk- en onderhoudmiddelen en voorstrijken, egalines en lijmen voor het installeren. Peitsman levert zelf laminaat, lamelparket en pvc/vinyl, plinten en profielen, ondervloeren, entreematten en gereedschappen. Bij de Parketservicepunten worden regelmatig seminars gehouden.

“De samenwerking met de drie partijen in het Parketservicepunt bevalt ons goed. Het brede, op de professionele parketlegger afgestemde assortiment is immers heel interessant voor onze doelgroep”, aldus Pieter Pruyn, verkoopleider Lecol-lijmen. “Parketteurs weten dan ook steeds beter hun weg naar onze Parketservicepunten te vinden. Dit heeft ook zijn positieve effect gehad op het Peitsman-personeel aan de balie en in de buitendienst. Zij zijn en worden door ons en Lieverdink getraind en kunnen de klanten steeds beter informeren over en helpen met alle parketproducten. Dit heeft een langdurig positief effect op de aantrekkingskracht van de Parketservicepunten en dus ook op de afzet van onze producten.”

Directeur Gerben Lieverdink: “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Onze klanten kunnen nu overal in Nederland hun spullen afhalen en dus snel over onze vloeren beschikken. Zeker in deze tijd waar flexibiliteit en snel schakelen centraal staan, is dit van groot belang. Met alweer het zesde Parketservicepunt zal de spreiding door Nederland steeds beter worden. Samen met Peitsman en Lecol zijn wij continue bezig het serviceniveau verder te verhogen.”