Zorgsector nieuwe markt voor vloerenbranche

Zorgsector nieuwe markt voor vloerenbranche | Parketblad


RIJSWIJK – Ook voor parketspeciaalzaken en -leggers wordt projectinrichting steeds belangrijker. Horeca, openbare gebouwen, maar vooral ook zorginstellingen vormen een nieuwe markt, die nadrukkelijk kijkt naar particuliere leveranciers. Uiteindelijk mogen, nee moeten, zorginstellingen er gezellig en huiselijk uitzien. Reden voor Lakerveld Woonvakbladen om onderzoek te verrichten. Hier geeft Mike Vis, HBO-student, een verslag. Een van zijn bevindingen is dat de interieurarchitect een belangrijke rol heeft in het beslissingsproces.

In Parketblad 06-2014 van 27 juni vind je de conclusies van dit onderzoek. Nog geen abonnee? Vraag dan nu onder Abonneren & Lezersservice een gratis proefnummer aan!

 

 

Nieuw vakblad Zorg & Interieur

De makers van Parketblad werken momenteel aan een nieuw te verschijnen vakblad: Zorg & Interieur. Hierin wordt het onderzoek verder uitgediept en krijgt de woonbranche een platform om zich te presenteren aan de zorgsector. Het tijdschrift wordt hoogwaardig vormgegeven en opgemaakt als grootformaat luxe glossy. Zorg & Interieur wordt aan 3.500 beslissers in de zorgsector verzonden. Denk hierbij vooral aan inkopers van ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en zorgvilla’s. Voor inlichtingen: Richard van der Hak en Jos Tourné.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen