Prowood 2018

4 juli 2018

Prowood, een driejaarlijks event voor de houtverwerkende industrie en aanverwante sectoren in België,  vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 25 oktober in Flanders Expo in Gent

De bezoeker wordt bij de entree, net als bij HoutPro+, ontvangen door een levend standbeeld dat het idee van ‘I wood be a statue’ gaat laten zien. Verder wordt er op het Houtplein tijdens de beursdagen het meer verfijnde houtsnijwerk gedemonstreerd. En PEFC zorgt ook deze keer voor een tentoonstelling van hout-gerelateerde foto’s, gepresenteerd op een boomstam. Verder worden er keramische beeldjes gepresenteerd op allerhande natuurlijke stukken met hout als basis. Verder treft de bezoeker bij MateriO aan de hand van tientallen hout-gerelateerde voorbeelden eenreeks inspirerende materialen aan.

Organisator Claever Associates en de kernleden van de adviesraad hadden niets dan goed nieuws te melden tijdens de presentatie in het Antwerpse Museum Aan de Stroom (MAS). Met nog vier maanden te gaan, blijkt dat al 197 exposanten hun deelname officieel bevestigden en dat er georganiseerd wordt op 15.400 m² netto oppervlakte. Daarmee zit men al bijna op hetzelfde aantal exposanten als bij het opengaan van de deuren in 2015 en ziet het ernaar uit dat de 206 standhouders van toen moeiteloos overtroffen worden. De organisatie besliste daarom al om een hal extra te reserveren (hal 6), zodat de bezoekers nu terechtkunnen in de hallen 1, 2, 4 en 6 van Flanders Expo Gent.

Wilt u de beurs ook bezoeken? Kijk dan op:

https://www.prowood-fair.be/nl

Tags: , ,